Wie zijn wij ?

Stempel Advies is opgericht in September 2017 door Emile Zomer en Rob van Rutten. Wij zijn gehuisvest in ons kantoorpand in Nieuw Vennep. Hoofdkantoor Stempel Advies

Graag vertellen wij als oprichters iets over ons zelf, onze ervaringen en waarom wij u graag willen helpen met Stempels!

Een Stempel is natuurlijk niet het meest spannende product, maar soms (hopelijk voor ons vaak) heeft u als klant toch stempels nodig. Wij willen er op zo'n moment graag voor u zijn. Wij weten waarschijnlijk net iets meer van Stempels om u goed op weg te helpen.  U wilt tenslotte de juiste stempel op de juiste plaats. Geen hele verhalen of unieke zaken over stempels maar gewoon de juiste stempel. Als oprichters van Stempel Advies hebben wij onze slogan "we make it personal". 

Graag maken wij het persoonlijk en niet alleen de tekst of uw logo op de stempel. Het zaken doen is gelukkig nog steeds dat mensen van mensen kopen. U wilt een eerlijk advies voor een marktconforme prijs. Wij willen graag een trouwe klant die wij met Stempels kunnen verblijden en wellicht met een van onze andere producten. Wij hebben beide onze roots en eigen bedrijf waarmee wij u wellicht ook nog mee van dienst kunnen zijn.

Dus als u zich aangesproken voelt laat het ons weten en bestel uw stempels of neem contact met ons op om samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Hieronder vertellen wij graag wat over ons zelf.

 

Rob van Rutten
 

Ik ben Rob en inmiddels de 50 gepasseerd maar voel mij gelukkig nog lang geen vijftig. Ooit gestart als Facilitair Manager maar de commercie trok toch meer dan het managen.

Dus de stoute schoenen aangedaan en beland in de kopieer- en later ook de printwereld. Een leuke maar zware job in een hevige concurrerende markt. Maar door juist veel aandacht te geven aan mijn klanten werd de job steeds leuker en targets halen komen dan vanzelf. In al die jaren heb ik geleerd dat het vertrouwen in de klant en andersom bepalend is voor het succes. Soms kan je de kant niet bieden wat hij zoekt, maar wellicht wel in de toekomst. Een relatie is daarom altijd belangrijk. Ik heb geleerd dat klanten partners zoeken die "problemen" oplossen en voorkomen. Dat is wat ik ook nog steeds altijd het leukst vind aan een commerciële job.  

Na een periode van 3 jaar ook nog gewerkt te hebben als Mass Retail Manager Nederland bij een Belgische groothandel in kantoorartikelen (Timmermans/ Spicers) ben ik voor mijzelf begonnen. In 2007 heb ik RoRu Solutions opgericht en sindsdien ben ik eigen ondernemer naar volle tevredenheid. Had ik veel eerder moeten doen. Maar dat heb ik en u vast ook vaker gehoord. Dus beter laat dan nooit. Bij RoRu Solutions (www.rorusolutions.nl) zijn het inbinden met Unibind en onze gepersonaliseerde (bedrukte Whiteborden) de belangrijkste artikelen. Graag help ik mijn klanten en ik zeg altijd;  "alles is mogelijk tot het tegendeel is bewezen" Als de klant maar krijgt wat hij zoekt en daar een goed gevoel bij heeft!

Vanuit mijn periode in de kantoorbranche ken ik Emile Zomer en hij is natuurlijk de stempelman bij uitstek. Dus toen hij vroeg om samen iets te gaan doen was Stempel Advies snel geboren.

Verder ben ik gek van wielrennen.

 

Emile Zomer

 

Ik ben de zakelijke partner van Rob en bijna net zo oud als Rob. Werk al heel lang vanuit mijn eigen graveer- en stempelbedrijf Signavure (www.signavure.nl). De laatste 20 jaar heb ik langdurig internationaal gewerkt in de stempelbranche. Eerst voor Colop en later voor Trodat. Ik ga met Stempels naar bed en sta er dus mee op. Medelijden met mijn partner, je zou maar met zo'n stempelaar samen wonen. Nadat ik gestopt ben bij Trodat ging het stempelbloed toch weer stromen. Stempels maken en verkopen deed ik al mijn hele leven. Ben altijd ook wel stempelfabrikant gebleven vanuit mijn bedrijf Signavure. De link met Rob was er nog steeds dus samen het avontuur aangaan was voor de hand liggend. Rob is de man van de verkoop, marketing en ik ben meer de man op de achtergrond en de stempel kennis. Zorgen dat het bedrijf goed loopt en alle administratieve en productiezaken vlot verlopen. Want u wilt hoe dan ook wel die bestelde stempel bij u op kantoor, op de werkplaats of waar u ook werkt ontvangen. Onze combinatie van ervaringen werkt erg verfrissend en houd onze beide ook scherp!

Wij hebben samen ook gekozen om voor 1 merk Stempels te gaan. Er zijn 2 grote merken stempels op de markt die beide gewoon goed zijn. Maar waarom 2 x hetzelfde bieden als je met 1 merk dat ook kan. En u als klant kiest wat u wilt en niet wat wij graag zouden willen toch?  Door mijn ervaring hebben wij een goed en compleet assortiment kunnen samenstellen. Dit assortiment kunt u vinden in onze website.

Als ik even niet in de stempels zit dat ga ik graag met mijn hond Dante op pad. In de natuur zijn en de hond steeds een stapje verder trainen is leuk en uitdagend.