Verzending en betaling

 
Franco order grens: 

Bij Stempel Advies hanteren wij een franco ordergrens van € 125,00

Bij bestellingen boven dit bedrag worden er geen verpakkings- en verzendkosten berekend. Ons systeem zal dat automatisch 

Voor bestellingen onder de € 125,00 berekenen wij altijd een vast tarief van € 5,50 voor de verpakkings- en verzendkosten. Ons systeem zal altijd in de website de juiste berekening doen m.b.t. de franco ordergrens.

 

Verzending: 

Stempel Advies verzendt standaard alle pakketten via DPD. Nadat wij uw bestelling hebben verwerkt melden wij deze aan bij DPD. Daarna zal DPD per mail uw een track & trace code sturen zodat u uw bestelling kunt volgen. DPD is een vervoerder die vooral zakelijke pakketen vervoerd. Let op, u krijgt pas aan track & trace code op het moment dat DPD uw pakketje heeft ingescand. Afhankelijk van de levertijd kan dit dus 1 of maximaal 6 dagen duren.

 

Betalingen: 

Stempel advies levert alleen aan bedrijven, stichtingen en overheden. Stempel advies levert niet aan particulieren.
Voor al onze klanten hanteren wij het principe dat wij leveren op basis van factuur. Onze betalingstermijn is 14 dagen.

Stempel Advies behoudt zich wel het recht voor om een betaling of een deelbetaling vooraf te vragen aan de klant.

Indien een klant een slechte betalingsmoraal heeft opgebouwd bij Stempel Advies of bij een van onze collega's, dan zal bij een eerstvolgende bestelling vooraf een betaling worden verlangd. Na deze betaling zal Stempel Advies overgaan tot levering van de bestelde artikelen.

Indien een nieuwe klant een grote bestelling plaatst en Stempel Advies nog niet genoeg bekend is met de klant, zal in overleg met de klant worden bekeken of er een deelbetaling of een gehele vooruitbetaling nodig is. Stempel Advies gaat ervan uit dat de klant hiervoor begrip heeft.

 

Factuur: 

De klant zal bij bestellingen op de website direct een factuur ontvangen via de mail van Stempel Advies. Er zal geen factuur meer per post worden naverzonden. Indien dit voor een klant een probleem is kan de klant dit aangeven bij Stempel Advies. Wij zullen dan de factuur ook per post opsturen naar het door u opgegeven adres.

 

Vragen: 

Indien u vragen heeft over de bovenstaande onderwerpen dan horen wij dat graag van u.
U kunt ons bellen (0252-683748) of mailen via ons contactformulier.