Rechthoekig

Normaal (Printer line)

Normaal (Printer line)
Alle Colop tekststempels met een kunststof behuizing. Dit is de zogenaamde Printer Line voor normaal gebruik. Van 1 tot 10 tekstregels. Wij hebben de Green Line Stempels, de Microban (anti bacterieel) en de standaard Printer Line Stempels. Ook kunt u hier de Pocket Stempels vinden.

Intensief Classic Line

Intensief Classic Line
Alle Colop tekststempels met een half metalen behuizing. Dit is de zogenaamde Classic Line voor intensief gebruik. Keuze uit Green Line en onze Microban Stempels (anti bacterieel)

Professioneel (Expert Line)

Professioneel (Expert Line)
Alle Colop tekststempels met een volledige metalen behuizing. Dit is de zogenaamde Expert Line voor professioneel gebruik. Tot 12 tekstregels. Dit zijn altijd onze Microban Stempels (anti bacterieel)

Eos Stempels

Eos Stempels
De nieuwe techniek, langere levensduur, scherper en geschikt voor afwijkende ondergronden. Maakt gebruikt van inkt op oliebasis i.p.v. op waterbasis. Tot 9 tekstregels.

Eos Stempels groot afdrukformaat

Eos Stempels groot afdrukformaat
De nieuwe techniek, langere levensduur, scherper en geschikt voor afwijkende ondergronden. Maakt gebruikt van inkt op oliebasis i.p.v. op waterbasis. Van tot 18 tekstregels.

Compleet assortiment rechthoekige tekststempels.

Ruime keus uit rechthoekige tekststempels bijvoorbeeld voor adres, bedrijfsstempel met of zonder logo, in diverse uitvoeringen; kunststofbehuizing of metalen frame tot 12 tekstregels. Ook voor de extra grootte afdrukformaten (Flash eon) tot 18 tekstregels. 
Snel zoeken op modelnummer