Tekststempels

Rechthoekig

Rechthoekig
Tekststempels met een rechthoekige tekstplaat van 1-12 tekstregels. De extra grote Flash (Eon) Stempels gaan zelfs tot 18 regels. 

Vierkant

Vierkant
Perfecte tekststempels met vierkant afdrukformaat voor kleine logo's of initialen. Verkrijgbaar in de Printer uitvoering en als Pocket tekststempel.

Langwerpig

Langwerpig
Langwerpige tekststempels met een breed afdrukformaat welke uitermate geschikt zijn voor lange adressen of mededelingen.

Rond en ovaal

Rond en ovaal
De ronde en ovale tekststempels zijn uitermate geschikt voor "controle stempels" en voor scholen en zakelijke toepassingen. De afdrukformaten van de tekststempel zijn rond of ovaal.

Driehoek

Driehoek
De Driehoekige tekststempel voor speciale doeleinden.

Groot formaat (ook Eos)

Groot formaat (ook Eos)
Tekststempels met de nieuwe techniek, langere levensduur, scherper en geschikt voor afwijkende ondergronden. Maakt gebruikt van inkt op oliebasis i.p.v. op waterbasis.

Vaste woorden Stempels

Vaste woorden Stempels
Stempels met vaste woorden reeds in de stempel verwerkt.
Kies uit de diverse Tekststempel modellen en formaat afdruk om uw eigen tekstplaatje met of zonder logo te ontwerpen voor uw tekststempel.
Wij hebben de Printer tekststempels (ook pocket tekststempels) voor normaal gebruik. Daarnaast hebben wij de Classic Line tekststempel (intensief gebruik) en de Expert Line tekststempel (professioneel gebruik). U kunt dus altijd de juiste tekststempells kiezen passend bij uw wensen en uw eigen Stempel gebruik.
Banner tekststempels