Zelfinktende stempels

Zelfinktende stempels met uw eigen tekst en/of logo.

Onze Colop stempels zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen afhankelijk van het gebruik. Van sporadisch tot zeer intensief gebruik. De printer modellen voor het meest gangbare stempelwerk. De Classic en Expert modellen voor het meer robuustere en intensievere gebruik. Keuze voldoende ook in de vorm van het stempelplaatje voor uw teksten. Rechthoekig, rond, vierkant en zelfs driehoekig is mogelijk. Daarnaast hebben wij van de Classic/ Expert serie ook sommige modellen in de Microban uitvoering met antibacterieel handvat.

Colop Printers

Colop Printers
Alle Colop tekststempels uit de Printer serie. Deze stempels zijn voor normaal dagelijks gebruik. Leverbaar in meerdere modellen en afmetingen. Voor de groene stempels kies "milieuvriendelijke stempels"

Colop Classic

Colop Classic
Alle Colop tekststempels met een half metalen behuizing. Dit is de zogenaamde Classic Line voor intensief gebruik. Keuze uit Green Line en onze Microban Stempels (anti bacterieel)

Colop Expert

Colop Expert
Alle Colop tekststempels met een volledige metalen behuizing. Dit is de Expert Line voor professioneel gebruik. Tot 12 tekstregels. Zijn de Microban Stempels (anti bacterieel)
Banner tekststempels
 

Compleet assortiment Colop Printer tekststempels.

Ruime keus uit tekststempels bijvoorbeeld voor adres, bedrijfsstempel met of zonder logo, in diverse uitvoeringen; kunststofbehuizing of metalen frame tot 12 tekstregels.
Snel zoeken op modelnummer