Eos nieuwste generatie stempels Colop

Snel zoeken op modelnummer

Eos stempels Colop met uw eigen tekst en/of logo.

De nieuwste Colop Stempel techniek met Inkt op oliebasis lees onderaan de pagina verder.

Rechthoekig

Rechthoekig
Eos Stempels op oliebasis van 2 tot 9 tekstregels. Afdrukformaat van 64 x 8 mm tot 63 x 40 mm

Rechthoekig groot

Rechthoekig groot
Eos Stempels op oliebasis van 10 tot 18 tekstregels. Kleinste formaat 98 x 47 mm tot 121 x 89 mm afdrukformaat

Rond

Rond
Eos Stempels op oliebasis van 3 tot 9 tekstregels. Kleinste diameter formaat 17 mm tot diameter 50 mm afdrukformaat

Vierkant

Vierkant
Eos Stempel op oliebasis 8 tekstregels. Formaat 30 x 30 mm afdrukformaat

Alle Eos met sneldrogende inkt

Alle Eos met sneldrogende inkt
Alle Eos stempels uit het assortiment met standaard sneldrogende inkt inclusief extra flesje 25 ml sneldrogende inkt (kleur naar keuze)
De nieuwste Colop stempel techniek met inkt op oliebasis. (met gewone of sneldrogende inkt)
Met een langere levensduur, scherpere afdruk en geschikt voor afwijkende ondergronden. Zoals bijvoorbeeld gesatineerd papier (sneldrogende inkt), papieren Craft zakken of voor andere belangrijke documenten. Flash werkt met inkt op oliebasis i.p.v. op waterbasis bij rubberen tekstplaatjes. Daardoor een snelle en betere hechting van de inkt. Flash stempels kunnen tot zelfs 18 tekstregels in Rechthoekig (normaal en groot), Vierkant en Rond afdrukformaat. Alle Flash stempels worden gemaakt van minimaal 80% gerecyceld plastic. Alle Flash Eos stempels hebben een extra keuze om direct met sneldrogende inkt te worden geleverd. U ontvangt meteen een extra flesje sneldrogende inkt voor het bijvullen. 
 
Colop Flash Eos techniek werkt als volgt; uw tekst, logo of afbeelding wordt afgedrukt op een speciaal doorzichtig vel in een laserprinter. Dit vel wordt nu samen met een doorzichtige beschermfolie in onze Colop Flash Eos machine geplaatst samen met het foammateriaal. Nu start het flitsproces. Het foamplaatje wordt nu belicht. Er heeft nu een overdracht plaats gevonden van de tekst, afbeelding of logo in het foammateriaal. Er zijn miniscule gaatjes gebrand in het foamplaatje. Nu wordt het foamplaatje in uw Flash Eos stempel geplaatst. Een Flash stempel kan wel 20.000 afdrukken maken (gewone inkt) zonder opnieuw inkt bij te vullen. Bijvullen van inkt is eenvoudig en gaat via de bovenkant van de stempel (speciale vulopeningen). Losse flesjes Flash navulinkt (gewoon en sneldrogend) kunt u bij Stempel Advies bijbestellen.
Elke Flash stempel heeft aan de onderzijde van de stempel een afdekkapje voor bescherming en tegen stof. Voor transport en bij de sneldrogende inkt voorkomt dit snelle uitdroging van het foamplaatje.
Afdekkap Re inkten Flash 
 Afdekkapje   Bijvullen inkt
 
Video van onze Flash Eon Stempels
De werking en voordelen, inkt bijvullen.