Stempels bestellen en laten maken, kies stempels hieronder. (levering alleen aan bedrijfsmatige klanten)

  • Tekststempels

   Tekststempels Stempel Advies
  • Datumstempels

   Datumstempels Stempel Advies
  • Handstempels

   Handstempels Stempel Advies
  • Toebehoren

   Toebehoren stempels Stempel Advies

Stempels al vanaf € 4,40  Gebruik ons zoeksysteem 1 t/m 4.

1.Stempelformaat:

2. Aantal regels:

3. Colop kussens & plaatjes:

Stempels: speciale Colop Stempels

  • Eos Stempels nieuwe generatie

   Flas Eon Stempels

   De Stempels met Inkt op oliebasis. Langere levensduur, scherper en geschikt voor afwijkende ondergronden! (lees meer)

  • Milieu vriendelijke Stempels

   Green Products

   Onze Green Line Stempels zijn opgebouwd tot 80% uit hergebruikt kunststof. Speciaal geadviseerd door Stempel Advies. (lees meer)

  • Microban Stempels

   (anti bacteriële beugel) Antibacterial Products

   Stempel met een antibacteriële beugel voor bescherming. (ziekenhuis, laboratorium e.d.)  (lees meer).

  • Speciale Stempels

   Special Products

   Stempels zoals grote Stempels - Colop SWING A4 en A5 voor o.a. Papieren Craft zakken. Ook de Toppads (A4 of A5) Stempelkussens. (lees meer)

 

Stempels van Stempel Advies

 
 • In ons assortiment zijn stempels van het merk COLOP opgenomen. 
 • Kies uit 96 verschillende lettertypes voor uw stempels.
 • Wij richten ons steeds meer op duurzame, milieuvriendelijke en CO2 neutrale stempels!
 • U kunt uw keuze maken in onze populiere stempels of de meest verkochte stempels.
 • Weet u niet welke COLOP stempels u moet hebben omdat u eerder Trodat stempels had. Gebruik dan onze Colop-Trodat vergelijkingstool.
 • Staffelkorting al vanaf 2 stempels.
 • Wij kunnen voor u ook het ontwerp voor uw tekstplaatje maken. U hoeft deze dan niet zelf in de Editor te maken. Kies deze optie en kies daarna uw Stempels.
 • Wij werken met een eigen verkoopafdeling. Als u daar prijs op stelt kunt u een afspraak met ons maken voor een bezoek bij u in uw bedrijf/ instelling. Tel: +31(0)252 683 748 of via ons contactformulier
 • Voor bedrijven met een groot volume in stempels kunnen wij voor u maatwerkoplossingen aanbieden. Een dergelijke oplossing zal u tijd, geld en ergernissen besparen. Wij maken vanuit onze standaard webiste een deelwebsite alleen toegankelijk u! Met daarin opgenomen de door u gekozen stempels en lettertype(s), die uw medewerkers dan kunnen kiezen. Dan weet u altijd dat alleen stempels worden besteld die u heeft goed gekeurd. Prijzen van de stempels en overige gekozen producten zullen worden vastgesteld met u op basis van afname.
 • Hobby stempels leveren wij niet omdat wij ons gericht hebben op de zakelijke markt en alleen leveren aan bedrijven
 • Tenslotte zijn stempels ook maar gewoon stempels!   
Waarom kiezen voor Stempels van ons. 
Wij zijn al sinds 1988 al actief in de verkoop en het maken van Stempels. Niet onder de naam Stempel Advies. Het maken van stempels heeft voor ons ook geen geheimen meer. Sinds 2017 hebben wij Stempel Advies opgericht om ook actief te worden op het internet. Wij werken met een aparte verkoopafdeling en kunnen ook bij klanten op verzoek langskomen. Inmiddels hebben wij een aantal grotere klanten en bieden daarvoor maatwerk aan. Website gepersonaliseerd voor de klant met de door de klant zelf gekozen stempels. Onze standplaats is Nieuw Vennep en onze dependance staat in Kaatsheuvel. Stempels kunnen wij leveren voor nagenoeg alle toepassingen en werkgebieden. Onze stempels zijn bestemd voor de zakelijke klant die vooral kantoorstempels en bedrijfsstempels bestellen. Milieuvriendelijke en duurzame CO2 stempels kunt u uiteraard bij ons ook verkrijgen. Stempels kun je op de gekste plaatsen tegenkomen. Veel van onze klanten komen uit de volgende sectoren; overheid centraal en decentraal, ziekenhuizen, Universiteiten en opleidingen (scholen), kantoren, accountants en boekhoudkantoren, horeca en nog velen anderen markten. Stempels zijn een onmisbaar product voor elke ondernemer, waaronder velen ZZP'ers. Zie ook onze stempels die juist voor onderweg zijn gemaakt. Naast stempels kunt u ook bij ons de aanverwante producten bestellen zoals; inkten en kussens voor het gebruik bij onze stempels. Bestel bij u COLOP stempels meteen deze diverse toebehoren.
Eenvoudig uw stempels bestellen en laten maken door ons.
Voor ons is het belangrijk dat een website gebruikersvriendelijk is. Wij besteden veel tijd om te zorgen dat het bestellen van uw stempels zo klantvriendelijk mogelijk kan gaan. Gebruik ons uitgebreide navigatie menu boven aan elke pagina, dan vindt u snel uw stempels. Zoals een tekststempel, datumstempel of andere stempels.  Onze unieke Stempelzoeker helpt u aequaat en snel om bij uw gezochte stempels uit te komen. Aantal regels, de afmeting van het tekstplaatje of direct zoeken op het COLOP modelnummer van de stempels of toebehoren van uw stempels. Eenmaal bij de stempels van uw keuze kunt u zelf kiezen welke kleur inkt u voor ue stempels wilt. Daarna volgt u het menu en komt in onze editor voor uw ontwerp (als u geen vaste tekst of datumstempel heeft gekozen) of u levert een eigen gemaakt bestand aan. Voeg in de editor zelf u teksten en of zelfs uw logo / afbeeldingen toe voor uw stempels. Personaliseer geheel naar uw eigen wensen de stempels van u keuze. U ziet meteen uw aanpassingen in de editor en kunt kunt de verandering in een PDF voorbeeld van uw afdruk bekijken. Dit op werkelijke afmetingen van uw stempels. Daardoor heeft u meteen een beeld of u het juiste afdrukformaat heeft gekozen. Controleer dan alles en of u geen (spelling) fouten heeft gemaakt. Uw stempels moeten natuurlijk wel zo worden als u dat gedacht had. Wij hebben een uitleg online (indien nodig) hoe u onze stempels editor moet gebruiken. De moeilijkste bewerkingen kunt u dan zelf doen met behulp van de uitleg om uw perfecte stempels te krijgen.
 
Heeft u zelf geen tijd of wilt u dat wij uw ontwerp voor het stempelplaatje maken dan kan dat uiteraard ook. Voor € 12,50 kunt u ons dat laten doen, zie maken van uw tekstplaatje. Uw stempels worden pas gemaakt na uw goedkeuring van het door ons gemaakte tekstplaatje ontwerp voor uw stempel(s) 
Papieren Craft zakken stempelen met Eos Stempels
Naast de zelfinktende stempels met tekstplaatjes van rubber leveren wij ook deze stempels van een nieuwe generatie. COLOP Eos stempels gebruikt geen rubber meer voor de tekstplaatjes. Een speciaal ontwikkeld systeem projecteerd licht op een foam plaatje. Miniscule gaatjes worden gebrand in het foamplaatje. Door de gaatjes kan bij het stempelen de inkt hier doorheen. Deze Eos stempels bieden veel voordelen; een levensduur die veel langer is dan bij traditionele stempels met een rubber tekstplaatje (20.000 keer stempelen zonder inkt bijvullen!) en daarnaast een veel scherpere kwaliteit van de stempelafdruk. (Gewone stempel kan tot 5.000 afdrukken zonder inkt bijvullen). Ook foto's en afbeeldingen zijn daardoor veel beter (raster). Grotere formaten zijn bij Eos stempels ook mogelijk. (max. 121x89 mm) De inkt is olie houdend voor de Eos stempels. (gewone stempelinkt mag u dus niet gebruiken) Daardoor betere hechting aan het oppervlak met een kortere droogtijd van u stempels. Papieren craft zakken zijn met Eos stempels perfect te stempelen, ook zijn ze zeer geschikt voor stempelen op zeer gladde materialen (MC papier) Daarvoor adviseren wij de sneldrogende inkt op oliebasis, deze kunt u ook los verkrijgen in 25 en 250 ml. Als u op de website een Eos stempel wilt bestellen, dan heeft u meteen de keuze om te kiezen voor de sneldrogende inkt. Water is niet van invloed als dat met de Eos stempelafdruk in aanraking komt. Wilt u een groter formaat dan 121 x 89 mm voor het stempelen van bijvoorbeeld de papieren Craft zakken dan hebben wij daar ook oplossingen voor. Keuze uit houten stempels (website standaard 100 x 75 mm) of nog groter op aanvraag. Ook hebben wij de Colop Swing A5 of A4 formaten met gewone of sneldrogende inkt. Vul het contactformulier in met uw vraag en wij nemen dan contact met u op.