Flash (Eos) Stempels (gewone of sneldrogende inkt op oliebasis)

Snel zoeken op modelnummer
De nieuwe Stempel techniek met Inkt op oliebasis lees onderaan de pagina verder.

Flash Rechthoekig normaal

Flash Rechthoekig normaal
Stempels op oliebasis van 2 tot 9 tekstregels. Afdrukformaat van 64 x 8 mm tot 63 x 40 mm

Flash Rechthoekig groot

Flash Rechthoekig groot
Stempels op oliebasis van 10 tot 18 tekstregels. Kleinste formaat 98 x 47 mm tot 121 x 89 mm afdrukformaat

Flash Rond

Flash Rond
Stempels op oliebasis van 3 tot 9 tekstregels. Kleinste diameter formaat 17 mm tot diameter 50 mm afdrukformaat

Flash Vierkant

Flash Vierkant
Stempel op oliebasis 8 tekstregels. Formaat 30 x 30 mm afdrukformaat

Alle Flash stempels met sneldrogende inkt

Alle Flash stempels met sneldrogende inkt
Alle Flash stempels uit het assortiment met standaard sneldrogende inkt + extra flesje 25 ml sneldrogende inkt
De nieuwste techniek met inkt op oliebasis. (met gewone of sneldrogende inkt)
Met een langere levensduur, scherpere afdruk en geschikt voor afwijkende ondergronden. Zoals bijvoorbeeld gesatineerd papier (sneldrogende inkt), papieren Craft zakken of voor andere belangrijke documenten. Flash werkt met inkt op oliebasis i.p.v. op waterbasis bij rubberen tekstplaatjes. Daardoor een snelle en betere hechting van de inkt. Flash stempels kunnen tot zelfs 18 tekstregels in Rechthoekig (normaal en groot), Vierkant en Rond afdrukformaat. Alle Flash stempels worden gemaakt van minimaal 80% gerecyceld plastic. Alle Flash Eos stempels hebben een extra keuze om direct met sneldrogende inkt te worden geleverd. U ontvangt meteen een extra flesje sneldrogende inkt voor het bijvullen. 
 
Flash Eos techniek werkt als volgt; uw tekst, logo of afbeelding wordt afgedrukt op een speciaal doorzichtig vel in een laserprinter. Dit vel wordt nu samen met een doorzichtige beschermfolie in onze Flash Eos machine geplaatst samen met het foammateriaal. Nu start het flitsproces. Het foamplaatje wordt nu belicht. Er heeft nu een overdracht plaats gevonden van de tekst, afbeelding of logo in het foammateriaal. Er zijn miniscule gaatjes gebrand in het foamplaatje. Nu wordt het foamplaatje in uw Flash Eos stempel geplaatst. Een Flash stempel kan wel 20.000 afdrukken maken (gewone inkt) zonder opnieuw inkt bij te vullen. Bijvullen van inkt is eenvoudig en gaat via de bovenkant van de stempel (speciale vulopeningen). Losse flesjes Flash navulinkt (gewoon en sneldrogend) kunt u bij Stempel Advies bijbestellen.
Elke Flash stempel heeft aan de onderzijde van de stempel een afdekkapje voor bescherming en tegen stof. Voor transport en bij de sneldrogende inkt voorkomt dit snelle uitdroging van het foamplaatje.
Afdekkap Re inkten Flash 
 Afdekkapje   Bijvullen inkt
 
Video van onze Flash Eon Stempels
De werking en voordelen, inkt bijvullen.