Welkom op onze pagina met uitleg over onze Stempel Creator (editor)

U kunt hier diverse documenten (PDF) vinden die de diverse opties en functies uitleggen van onze Stempel Creator.
Kies de uitleg die u nodig heeft en deze wordt geopend in een PDF bestand dat u nu kunt printen of lezen (wordt geopend in apart venster) terwijl u tegelijkertijd in onze Editor uw stempel verder kunt afmaken. Onze handleidingen zijn per groep (vorm) stempel ingedeeld. U kunt dan altijd de juiste handleiding raadplegen bij de vorm van uw stempel.
 
De diverse handleidingen zijn gemaakt per bepaald onderwerp. Het kan dus zijn dat u meerdere handleidingen moet raadplegen bij een stempel met meer opties, zoals bv tekst en logo.
 
In het bestelproces van de stempel komt u voordat u naar de Editor gaat bij meerdere voorbeelden stempelplaatjes. U ziet hier meerdere stempelplaatjes met 1 of meerdere voorbeelden die al helemaal zijn ingevuld en een voorbeeld "eigen tekst".

Als u kiest voor het voorbeeld "eigen tekst" dan begint u altijd met een neutrale Editor. Met altijd op 1 vast lettertype (Calibri) voor alle tekstregels en alle extra instellingen (opties) staan uit. U hoeft dan niet alles eerst aan te passen! U kunt zo dan makkelijker en sneller beginnen om uw stempel te gaan maken die voldoet aan uw eigen wensen. Wij bieden veel extra keuzes in de diverse lettertypes, waaronder de veel gebruikte Arial, Times new Roman, Verdana en nog veel meer. In totaal 96 verschillende keuzes.
 
Handleidingen voor rechthoekige & vierkante Stempels met of zonder datum.
Tekstregels Kaders  Lijnen   
Uitleg Tekstregels Uitleg Kaders  Uitleg Lijnen  Uitleg Afbeeldingen 
 Handleidingen voor ronde en ovale Stempels met of zonder datum.