Datumstempels

Met Tekst & Datumfunctie

Met Tekst & Datumfunctie
Alle datumstempels met de gecombineerde functie van datum en tekstvelden. In alle afdrukformaten leverbaar.

Met enkele of dubbele Datum

Met enkele of dubbele Datum
Alle datumstempels met enkele of dubbele datum functies

Met enkele datum en tijdinstelling

Met enkele datum en tijdinstelling
Alle datumstempels met de gecombineerde functie van datum en een 24 uurs tijdsinstelling.

Datumstempels Colop algemeen.

Kies uit de diverse datumstempels en formaat afdruk van uw datumstempel met of zonder tekst. Wij hebben de Printer modellen voor normaal gebruik. Daarnaast hebben wij de Classic Line (intensief gebruik) en de Expert Line (professioneel gebruik). U kunt dus altijd de juiste datumstempel kiezen passend bij uw wensen en uw eigen Stempel gebruik.
De datumstempels en datum-tekststempels zijn uitgevoerd met een door draaibare datum. De teksten kunt u zelf invoeren bij de datum- tekststempels in onze editor. De datumstempel wordt nog steeds veel gebruikt in de kantooromgeving
 

Datumstempels met alleen datum. (enkele of dubbele datum)

De datumstempel met alleen een datum hebben wij in zelfinktende versies en in losse stempels waar u een stempelkussen voor nodig heeft. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw wensen past voor het gebruik van een datumstempel. Alle Colop stempels hebben een doordraaibare datum. U kunt op een envoudige wijze de datum aanpassen op de volgende dag.
Datumstempels zijn er in enkele datum en ook in dubbele datums. Dit laatste is handig als u op hetzelfde moment bijvoorbeeld 2 datums wilt registreren.
Ook hebben wij een stempel met een enkele datum met daarbij een tijdsinstellingsoptie. Zo kunt u perfect registreren de datum met de bijbehorende tijd.
Datumstempels worden in veel omgevingen gebruikt en zijn vaak onmisbaar op de werkvloer. U kunt voor beide soorten datumstempels een inktkleur kiezen voor de afdruk. U heeft deze keuze op onze website waar u een uitgebreid assortiment datumstempels kunt vinden. Afhankelijk van uw gebruik kunt u kiezen voor een datumstempel uit een bepaalde categorie. Gebruikt u de stempel veel of intensief dan raden wij aan om een Colop Classic stempel te kiezen. Gebruikt u de datumstempel normaal dan kunt u uitstekend in de categorie Mini of Printers van Colop uw keuze maken. 
Vergeet niet om een stempelkussen diirect bij te bestellen als u een niet zelfinktende stempel besteld. Dit als u nog geen stempelkussen heeft.
 

Datumstempels met datum en tekst.

De Colop datumstempels zijn uiteraard ook leverbaar met de mogelijkheid om uw eigen tekst en of logo bij te voegen. Sommige stempels hebben dan ook nog de optie om voor de datum een afwijkende inktkleur te gebruiken. Zo is de datum altijd extra zichtbaar.
De tekst- datumstempels zijn in meerdere afdrukvormen te bestellen. In rechthoekig formaat maar ook rond, ovaal, vierkant en zelfs in een driehoekig afdrukformaat. U kunt dus echt een stempel kiezen dit bij u past.
Ook hebben wij nog de mogelijkheid tekst in combinatie met een dubbele datum. En wilt u een vaste woordenstempel (stempel met 12 vaste woorden) in combinatie met een datum dan kunt u deze ook bij Stempel Advies vinden.
U kunt in de Editor bij uw tekst- datumstempel uw eigen teksten en logo bijvoegen. Afhankelijk van de gekozen vorm van de afdruk kunt u meer of minder tekst kwijt. Daarom is het belangrijk om eerst te bekijken hoeveel tekst en of logo u in de afdruk wilt verwerken. Een stempel met een logo heeft vaak al een groter formaat nodig. U kunt bij de stempel van uw keuze vaak verschillende voorbeelden van afdrukken zien. Zo weet u meteen of dat de juiste stempel voor u zou kunnen zijn.