COLOP Printer ronde R 45 Datumtekst Stempel

Meer afbeeldingen

€ 40,40
Prijs is excl. BTW
Levertijd 3-6 werkdagen
Tot maximaal 8 regels tekst met datumfunctie.
stempel: beugel kleuren
aantal regels 8
afdrukgrootte Ø 45 mm
kleur inktkussen
Hoogte datumafdruk 3 mm
Opbouw datum veld 12.Nov.28

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP Standaard Line: Colop heeft een breed assortiment stempels in deze standaard lijn. Een aantal van deze modellen zijn ook verkrijgbaar als de Green Line (milieuvriendelijk gemaakt) en de Microban Line (Anti bacterieel handvat). Alle standaard Line stempels zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen en voor langdurig gebruik. U kunt altijd het inktkussentje vervangen (of bij inkten met losse inkt) en ook het stempelplaatje vervangen. Nagenoeg alle standaard Line stempels zijn verkrijgbaar met meerdere kleuren inktkussentjes. In sommige gevallen zelfs met een 2 kleurig inktkussentje. 
 
De COLOP Printer R 45 is een ronde en handzame Datumtekst stempel. 
De stempel heeft een tekstplaat met een doorsnede van 45 mm, de mogelijkheid tot 8 regels tekst en een datumveld van in 3 mm hoogte (12 NOV 2025). Door de draaiwieltjes is de datuminstelling eenvoudig en zonder vieze vingers te verdraaien.  
U kunt ook een 2 kleurig (blauw/ rood) stempelkussen kiezen zodat de tekst (blauw) en de datum (rood) beide in een andere kleur komen.
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart
Inktkusssen kleur Zwart, Blauw, Blauw-Rood-Datum, Groen, Rood
Afdrukformaat tekstplaatje Rond
Aantal tekst regels 8
Editor Diameter 45
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Ja
Date field text 12.Nov.28
Date field text height 3