COLOP Printer 54 Tekststempel

Meer afbeeldingen

€ 33,60
Prijs is excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Tot max. 9 regels tekst.
stempel: beugel kleuren
aantal regels 9
afdrukgrootte 50 x 40 mm
kleur inktkussen

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP Standaard Line: Colop heeft een breed assortiment stempels in deze standaard lijn. Een aantal van deze modellen zijn ook verkrijgbaar als de Green Line (milieuvriendelijk gemaakt) en de Microban Line (Anti bacterieel handvat). Alle standaard Line stempels zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen en voor langdurig gebruik. U kunt altijd het inktkussentje vervangen (of bij inkten met losse inkt) en ook het stempelplaatje vervangen. Nagenoeg alle standaard Line stempels zijn verkrijgbaar met meerdere kleuren inktkussentjes. In sommige gevallen zelfs met een 2 kleurig inktkussentje. 
 
De COLOP Printer 54 is een zeer prettige en handzame stempel. De stempel heeft een tekstplaat afmeting van 50x40 mm met de mogelijkheid tot 9 regels tekst. 
Er is ruimte veel roor een bedrijfsnaam en alle andere bedrijfsgegevens met of zonder logo. 
De Printerserie is voorzien van een groot indexvenster waaronder u bijvoorbeeld een door u zelf eventueel een gepersonaliseerd indexkaartje kunt plaatsen, bijv. met uw bedrijfslogo, in kleur of wat u maar wilt. Handig en duurzaam in gebruik. Bovendien in een modern en uitzonderlijk design en een compacte en robuuste stempel voor dagelijks en- kantoorgebruik.
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart
Inktkusssen kleur Zwart, Blauw, Groen, Rood
Afdrukformaat tekstplaatje Rechthoekig
Aantal tekst regels 9
Breedte tekstplaatje in mm. 50
Hoogte tekstplaatje in mm 40
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Nee