COLOP Printer T 45 driehoek Tekststempel

Meer afbeeldingen

€ 38,90
Prijs is excl. BTW
Levertijd 3-6 werkdagen
Tot maximaal 6 regels tekst meestal met logo.
stempel: beugel kleuren
aantal regels 6
afdrukgrootte 45 mm
kleur inktkussen

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP Standaard Line: Colop heeft een breed assortiment stempels in deze standaard lijn. Een aantal van deze modellen zijn ook verkrijgbaar als de Green Line (milieuvriendelijk gemaakt) en de Microban Line (Anti bacterieel handvat). Alle standaard Line stempels zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen en voor langdurig gebruik. U kunt altijd het inktkussentje vervangen (of bij inkten met losse inkt) en ook het stempelplaatje vervangen. Nagenoeg alle standaard Line stempels zijn verkrijgbaar met meerdere kleuren inktkussentjes. In sommige gevallen zelfs met een 2 kleurig inktkussentje. 
 
De COLOP Printer T 45 is een driehoekige handzame stempel. De stempel heeft een tekstplaat afmeting van 45x45x45 mm met de mogelijkheid tot 4 regels tekst. Er is ruimte langs de lange zijden voor tekst en in het midden meestal een logo/ afbeelding of korte tekst. 
De Printerserie is voorzien van een groot indexvenster waaronder u bijvoorbeeld een door u zelf eventueel een gepersonaliseerd indexkaartje kunt plaatsen, bijv. met uw bedrijfslogo, in kleur of wat u maar wilt. Handig en duurzaam in gebruik. Bovendien in een modern en uitzonderlijk design.
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart
Inktkusssen kleur Zwart, Blauw, Groen, Rood
Afdrukformaat tekstplaatje nvt
Aantal tekst regels 6
Creator Triangle Dimension 45
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Nee