COLOP Printer 60 Standaard Tekststempel

Meer afbeeldingen

€ 37,45
Prijs is excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Compact model tot max. 7 regels tekst.
stempel: beugel kleuren
aantal regels 8
afdrukgrootte 76 x 37 mm
kleur inktkussen

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP Standaard Line: Colop heeft een breed assortiment stempels in deze standaard lijn. Een aantal van deze modellen zijn ook verkrijgbaar als de Green Line (milieuvriendelijk gemaakt) en de Microban Line (Anti bacterieel handvat). Alle standaard Line stempels zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen en voor langdurig gebruik. U kunt altijd het inktkussentje vervangen (of bij inkten met losse inkt) en ook het stempelplaatje vervangen. Nagenoeg alle standaard Line stempels zijn verkrijgbaar met meerdere kleuren inktkussentjes. In sommige gevallen zelfs met een 2 kleurig inktkussentje. 
 
De COLOP Printer 60 is een zeer prettige en handzame stempel. De stempel heeft een tekstplaat afmeting van 76x37mm met de mogelijkheid tot 7 regels tekst. 
Er is ruimte voor een bedrijfsnaam en adres of voor één woord, zoals bijv. KOPIE, BETAALD of wat u maar wilt. 
De Printerserie is voorzien van een groot indexvenster waaronder u bijvoorbeeld een door u zelf eventueel een gepersonaliseerd indexkaartje kunt plaatsen, bijv. met uw bedrijfslogo, in kleur of wat u maar wilt. Handig en duurzaam in gebruik. Bovendien in een modern en uitzonderlijk design.
U kunt tot 4 kleuren (Zwart, Rood, Groen en Blauw) kiezen voor onder het venster. Op deze wijze kunt u meerdere stempels tegelijk in gebruik hebben en toch weten welke stempel het is.
 
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart-Zwart, Zwart-Blauw, Zwart-Groen, Zwart-Rood
Inktkusssen kleur Zwart, Blauw, Groen, Rood
Afdrukformaat tekstplaatje Rechthoekig
Aantal tekst regels 8
Breedte tekstplaatje in mm. 76
Hoogte tekstplaatje in mm 37
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Nee