COLOP Printer ronde Tekststempel R 30

Meer afbeeldingen

€ 26,90
Prijs is excl. BTW
Levertijd 3-6 werkdagen
Tot maximaal 5 regels tekst zonder uw logo.
stempel: beugel kleuren
aantal regels 5
afdrukgrootte Ø 30 mm
kleur inktkussen

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP Standaard Line: Colop heeft een breed assortiment stempels in deze standaard lijn. Een aantal van deze modellen zijn ook verkrijgbaar als de Green Line (milieuvriendelijk gemaakt) en de Microban Line (Anti bacterieel handvat). Alle standaard Line stempels zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen en voor langdurig gebruik. U kunt altijd het inktkussentje vervangen (of bij inkten met losse inkt) en ook het stempelplaatje vervangen. Nagenoeg alle standaard Line stempels zijn verkrijgbaar met meerdere kleuren inktkussentjes. In sommige gevallen zelfs met een 2 kleurig inktkussentje. 
 
De COLOP Printer R 30 is een zeer prettige ronde stempel. De stempel heeft een tekstplaat met een doorsnede van 30 mm met de mogelijkheid tot 5 regels tekst. 
De Printerserie is voorzien van een groot indexvenster waaronder u bijvoorbeeld een door u zelf eventueel een gepersonaliseerd indexkaartje kunt plaatsen, bijv. met uw bedrijfslogo, in kleur of wat u maar wilt. Handig en duurzaam in gebruik. Bovendien in een modern en uitzonderlijk design.
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart
Inktkusssen kleur Zwart, Blauw, Blauw-Rood-Datum, Groen, Rood
Afdrukformaat tekstplaatje Rond
Aantal tekst regels 5
Editor Diameter 30
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Nee

Naar één formaat groter

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten