COLOP EOS R 40 ronde Tekststempel gewoon drogende inkt.

Meer afbeeldingen

€ 44,80
Prijs is excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
7 regels tekst met gewoon drogende inkt. (klik hier voor deze stempel met sneldrogende inkt)
stempel: beugel kleuren
aantal regels 7
afdrukgrootte Ø 42 mm
kleur inktkussen

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP FLASH EOS LINE: Met een langere levensduur, scherpere afdruk en ook geschikt voor afwijkende ondergronden als papieren Craft zakken of voor andere belangrijke documenten. Eos stempels werken met normaal drogende inkt op oliebasis i.p.v. op waterbasis zoals bij rubberen tekstplaatjes. Daardoor een snelle en betere hechting van de inkt. Flash stempels kunnen tot zelfs 18 tekstregels in Rechthoekig (normaal en groot), Vierkant en Rond afdrukformaat. Alle Flash stempels worden gemaakt van minimaal 80% gerecyceld plastic. De gebruikte inkt op oliebasis is goed voor 20.000 afdrukken zonder navullen!. (bij normaal gebruik en normale hoeveelheid tekst). 
De Eos 40 ronde stempel heeft een afdrukformaat van Ø 42 mm en 7 regels tekst. De Eos stempel heeft standaard aan de onderzijde een afdekkapje om de stempel te beschermen tegen vuil en stof. Het kapje hoeft niet steeds teruggepaatst te worden. Alleen bij vervoer is het wel aan te raden.
 
Wij kunnen alle Flash Eos stempels ook leveren met sneldrogende inkt op oliebasis. Deze inkt is uitermate geschikt voor een niet poreuze ondergrond zoals gesatineerd papier, bewerkt hout, kunsstoffen ed. 
Indien u toch deze Eos Stempel wilt bestellen met deze sneldrogende inkt, KLIK HIER voor deze EOS stempel maar dan met de sneldrogende inkt. 
 
Een Eos stempel heeft een wat hogere aanschafprijs dan een traditionele stempel met een rubberen tekstplaatje.  Maar is deze extra investering altijd waard!
Alle inkten kunt u altijd eenvoudig bijvullen en bij Stempel Advies nabestellen.
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart-Blauw
Inktkusssen kleur Zwart, Blauw, Groen, Rood, Violet
Afdrukformaat tekstplaatje Rond
Aantal tekst regels 7
Editor Diameter 42
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Nee

Naar één formaat groter

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten