COLOP EOS 120 Tekststempel sneldrogende inkt + flesje 25 ml inkt

Meer afbeeldingen

€ 104,00
Prijs is excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Incl. extra flesje 25 ml sneldrogende inkt
15 regels tekst met sneldrogende inkt + extra flesje inkt (25ml)
Beugels kleuren
Aantal tekst regels 15
Formaat tekstplaatje 95 x 70 mm
Inktkussen kleur

* Verplichte velden

Of kies uit onderstaande voorbeelden om deze verder te bewerken. CHECK ALTIJD inktkussen kleur en beugelkleur (indien van toepassing)
OMSCHRIJVING:
COLOP FLASH EOS LINE MET SNELDROGENDE INKT: Met een langere levensduur, scherpere afdruk en geschikt voor afwijkende ondergronden die een niet poreuze ondergrond hebben. Zoals gesatineerd papier, bewerkt hout, kunsstoffen ed. Deze Eos is reeds voorzien van sneldrogende inkt op oliebasis. Daardoor een snelle en betere hechting van de inkt. Flash stempels kunnen tot zelfs 18 tekstregels in Rechthoekig (normaal en groot), Vierkant en Rond afdrukformaat. Alle Flash stempels worden gemaakt van minimaal 80% gerecyceld plastic. Aangezien u voor de versie kiest met sneldrogende inkt dan is het belangrijk dat uw regelmatig inkt bijvult. Zodra de afdruk begint te vervagen dient u al de sneldrogende inkt bij te vullen. Daarnaast moet u de beschermkap altijd na gebruik terug plaatsen om versnelde uitdroging te voorkomen ! 
De Eos 120 stempel heeft een afdrukformaat van 95x70 mm en 15 regels tekst en wordt standaard geleverd met een extra flesje sneldrogende inkt van 25 ml. in de kleur inkt die u heeft gekozen voor deze stempel.
 
Wij kunnen alle Flash Eos stempels ook leveren met gewoon drogende inkt op oliebasis. Deze inkt is uitermate geschikt voor alle normale ondergronden ook de zogenaamde Craft zakken. 
Indien u toch deze Eos Stempel wilt bestellen met deze gewoon drogende. KLIK HIER voor dezelfde EOS stempel welke de gewone inkt heeft. 
 
Een Eos stempel heeft wel eem hogere aanschafprijs dan een traditionele stempel met een rubberen tekstplaatje. Maar is de extra investering altijd waard!
Alle inkten kunt u altijd eenvoudig bijvullen en bij Stempel Advies nabestellen.
EXTRA INFORMATIE:
Beugel kleuren indien van toepassing Zwart-Blauw
Inktkusssen kleur Sneldrogend Zwart, Sneldrogend Rood
Afdrukformaat tekstplaatje nvt
Aantal tekst regels 15
Breedte tekstplaatje in mm. 95
Hoogte tekstplaatje in mm 70
Heeft datum veld (of afbeeldingen) Nee